Waar bent u naar op zoek?

Tapijtshampoo

U kunt vertrouwen op de selectie van professionele schoonmaakformules van BISSELL om uw tapijten en meubels als nieuw te houden. Elk van deze tapijreinigingsoplossingen is ontwikkeld door hooggekwalificeerde chemici, die er zeker van willen zijn schoonmaakvloeistof maken die zacht voor de stof is maar hard voor het vuil. Alle BISSELL tapijtshampoos en vezelreinigende meubelsprays zijn grondig getest om er zeker van te zijn dat ze veilig zijn voor gebruik in de toonaangevende merken tapijtreinigingsmachines.Bekijk ons volledige aanbod van Scotchgard™, Febreze®, Permanente vlekverwijderaar of Vlek en vuil tapijtreinigingsshampoos of onze speciaal samengestelde OXY-producten om te helpen bij het verwijderen van moeilijke vlekken zoals wijn en bloed.

Als u hulp nodig heeft bij het beslissen welke tapijtshampoo u wilt kopen, bezoek dan onze  'welk tapijt past bij mij' -pagina om meer te lezen.

No results found.

Deze oplossingen zijn zeer effectief als het gaat om het schoonmaken van verschillende vlekken - en de schoonmaakformules van BISSELL met actieve zuurstof zorgen ervoor dat die moeilijk te verwijderen vlekken zoals koffie- en wijnvlekken voorgoed verdwijnen! Onze beste tapijt en vloerkleed shampoos bevatten zelfs Scotchgard™ om toekomstige vlekken te voorkomen. Veel BISSELL schoonmaakvloeistoffen hebben het Woolsafe logo, wat betekent dat ze veilig gebruikt kunnen worden op wollen tapijten en vloerkleden. Er is geen betere manier om uw woning vlekkeloos te houden dan met ons aanbod van onze niet-vluchtige schoonmaakformules.

Kijk eens bij onze BISSELL tapijt- en meubelreinigingsformules om het product te vinden dat het beste aansluit op wat u zoekt - we hebben ook schoonmaakvloeistoffen voor harde vloeren. U vindt het grootste assortiment van kwaliteitsreinigingsproducten voor tapijt op BISSELL Direct

Om u zo goed mogelijk te ondersteunen vragen wij u een keuze te maken tussen de Nederlandstalige en Franstalige website.

Pour vous soutenir le mieux possible, nous vous remercions de choisir entre le site français et néerlandais.