SpotClean

Draagbare power

Een veilige en effectieve draagbare stoomreiniger

1  /  5

SpotClean

Snel en gemakkelijk vlekken verwijderen

Altijd voorbereid op onverwachte vlekken met DE BISSELL SpotClean. Permanent verwijderen van vuile plekken en vieze vlekken, waar je ze ook vindt, met gebruik van water, BISSELL reinigingsmiddel, compacte draagbare hulpstukken en optimale zuigkracht.

Snel en gemakkelijk vlekken verwijderen

Eerste hulp vlekken verwijderaar; werkt snel en effectief vlekken, plekken en andere zaken op stof en tapijt weg

Permanent vieze plekken en vuile vlekken verwijderen met behulp van de BISSELL Oxygen Boost Formula

Heatwave technologie – zorgt ervoor dat de watertemperatuur altijd meest efficiënt is

De compacte vormgeving zorgt voor gemakkelijk gebruik en opbergen

Met afneembare waterreservoirs voor eenvoudig vullen en gemakkelijk legen

Meer

Waar te koop

Algemene specificaties

Schoonmaakoppervlakte Tapijt, Meubelstoffen, Trappen, Auto's, Vlekverwijdering voor tapijt
Color Wit
Wattage/vermogen 330 W

Technische specificaties

Inhoud zuiver water tank (l) 1.1 L
Snoerlengte 5.0 m
Vervuildwatertankcapiciteit 1.4 L
Slanglengte 1.3 m
Inhoud van de doos SpotClean, testafmeting formules, gebruiksaanwijzing
Geluidsniveau 74 dB(A)
Opzetstukken klaar voor gebruik/inbegrepen Ja
Opzetstukken 8 cm borstel voor hardnekkige vlekken
Gewicht 3.86 kg
Afneembaar waterreservoir Ja

Bekijk onze video

FAQ

Klik het handvat aan de achterkant van de machine aan de CLEAN tank zijde. De flexibele slang wikkelt rond de machine en wordt door de beugel op zijn plaats gehouden.

Alles wat u nodig heeft is een platte schroevendraaier! Er is een palletje in de buis die het doorzichtige deksel vasthoudt. Om deze los te maken, steek de schroevendraaier schuin omhoog in de buis en trek de doorzichtige afdekking weg. Zie foto:

 

spotclean

Controleer of de tank lekt. De zwarte, ronde klep op de bodem moet vrij kunnen bewegen wanneer u deze met uw vinger ingedrukt houdt. Als de klep vast zit of ingedrukt is waardoor vloeistof lekt, probeer dan door middel van indrukken de klep terug te laten komen. Let op dat er geen scheuren of gaten in de tank zitten. Het vervangen van de tank zal in beide gevallen de oplossing zijn.

1. Controleer waar de lekkage vandaan komt. Als uw machine lekt uit de bodem van de tank, zie de voorgaande vraag over het lekken van de schoonwatertank.

2. Zorg ervoor dat de in de vuilwatertank goed op zijn plaats is. De pijl op de grijze afscheider moet in overeenstemming zijn met het slot pictogram op de vuilwatertank. Als deze niet is vergrendeld, zal de vuilwatertank lekken of het lekt uit de onderkant van de machine. Zie foto:

 

spotclean

 

Verwijder de schoonwatertank en vul deze met water om te zien of deze vrij lekt (los van de machine).

  • Zo ja, dan verwijzen wij u naar de voorgaande vraag over de lekkende watertank voor verdere hulp.
  • Zo niet, als de watertank niet lekt, probeer dan het volgende:
    Verwijder de opvangtank en constateer of er water zit in de opvangruimte. Als er water in de opvangruimte is, kijk of de zwarte dop niet ontbreekt in de opvangtank of verkeerd is geplaatst (de hoge zijde van de pakking moet in de opening aan de afgeronde buitenzijde van de tank passen). Zorg ervoor dat de pakking is geopend door het uitnemen en inknijpen het rubberen mondstuk, waardoor het op het uiteinde opent. Zie foto's hieronder:

spotclean

 

spotclean

 

Controleer of de vlotter in de vuilwatertank goed werkt. Leeg de vuilwatertank en schudt deze diverse keren om. De vlotter moet gemakkelijk heen en weer schuiven. Wanneer de vlotter vastzit in de open positie, kan er water in de behuizing van de machine lopen. Het kan nodig zijn om de vlotter te vervangen.

Als er geen water in de opvangruimte zit, neem contact op met BISSELL.

Als het lek daadwerkelijk afkomstig is van de onderkant van de machine (en stap 2 is niet het probleem), neem dan contact op BISSELL.

1. Zorg ervoor dat de zwarte dop helemaal op zijn plaats zit. Als deze niet helemaal in de vuilwatertank is geduwd, dan leidt dat tot lekkage. De pakking kan er slechts op één manier in.

2. Zorg ervoor dat er geen vuil vastzit in de "groeven" van de rubberen pakking. Als er vuil in de groeven zit, zal de pakking niet helemaal correct in de opvangtank passen en gaan lekken (zie afbeelding hieronder).

 

spotclean

 

3. Zorg ervoor dat de afscheiding in de opvangtank goed op zijn plaats is. De pijl op het scheidingsonderdeel moet in overeenstemming zijn met de pictogram op de opvangtank. Als deze niet op de juiste plaats zit, gaat de opvangtank lekken of lekt de bodem van de machine (zie foto hieronder).

 

spotclean

Na het vullen van uw schoonwatertank met water en formule, sluit u de zwarte dop en plaatst de tank op uw SpotClean. De SpotClean watertank heeft voetjes aan de onderzijde om deze correct te plaatsen. Druk stevig aan om de tank vast te zetten en controleer op eventuele ruimtes tussen de tank en de bodem van de machine.

spotclean tool

Controleer of het spuitstuk water sproeit zonder mondstuk op de slang.

spotclean filter

Als het spuitstuk niet sproeit, probeer de spuitmond te reinigen met een opengevouwen paperclip.

spotclean

Zorg ervoor dat de schoonwatertank gevuld is met water. Duw het kleine zwarte ventiel op de bodem van de tank in, boven de gootsteen, om te zien of er water doorheen komt.

  • Als er geen water door de klep komt, moet de tank worden vervangen.
  • Als er water door de klep komt, kan de machine haar zuigkracht hebben verloren. Til de watertank op, terwijl u het spuitstuk indrukt.

Als het spuitstuk sproeit zonder mondstuk dan moet het mondstuk gereinigd worden. U kunt het mondstuk reinigen met een borstel of een paperclip.

Was dit de oplossing?
Zo niet, zuig meerdere tanks vol met warm schoon water in de opvangtank. Dit zal vuil verwijderen uit de flexibele slang in de schoonwatertank. Zodra dit is gedaan, probeer opnieuw te sproeien.

Als sproeien nog steeds niet mogelijk is, neem contact op met BISSELL.

Heatwave Technology® zorgt voor een constante warmtebron om de temperatuur van het water gedurende het reinigingsproces te handhaven.

Gebruik geen kokend water of water uit de magnetron. De maximum watertemperatuur voor het vullen van de watertank is 60 graden Celcius.

Over BISSELL

BISSELL is een familiebedrijf dat inmiddels vijf generaties lang marktleider is in de zorg voor uw huis. Door de tijd hebben we een diepgaand begrip ontwikkeld met betrekking tot het leven en de schoonmaakbehoeften van de consumenten. We scherpen dat fundamentele inzicht aan door huisomgevingen en schoonmaakgewoonten voortdurend te onderzoeken.

Lees meer