Oxygen Boost

1  /  1

Oxygen Boost

BISSELL’s nieuwe generatie reinigingsmiddelen dringt diep tot in de stof om er vlekken te verwijderen het tapijt te revitaliseren. Met een krachtige zuurstofwerking dringt BISSELL’s nieuwe schoonmaakoplossing tot diep in hardnekkige vlekken binnen en revitaliseert zo uw tapijten; zelfs berucht hardnekkige vlekken van rode wijn, koffie, cola en fruitsap maken hier geen kans.

Speciaal vervaardigd voor de beste resultaten van de SpotClean® - de Oxygen Boost kan ook worden gebruikt in de Oxy PowerTool met rechtopstaande tapijtreinigers, of handmatig als oppervlaktereiniger voor vlekken op wasgoed - doe het dan gewoon bij uw witte wasgoed om de kracht van uw poeder te verhogen.

Niet geschikt voor gebruik op fluweel, chenille, zijde, dralon of leer.

BISSELL Spotclean Oxygen Boost tapijtreiniger vlekverwijderaar (1 l)

Verwijdert hardnekkige vlekken van rode wijn, cola, olie, vet en nog veel meer

Kan direct worden aangebracht op de vlekken op het tapijt of als oppervlaktereiniger voor uw wasgoed

Dit product is geschikt voor gebruik met de BISSELL oxy powertool, Spotbot, en de draagbare Spotclean-machines

Over BISSELL

BISSELL is een familiebedrijf dat inmiddels vijf generaties lang marktleider is in de zorg voor uw huis. Door de tijd hebben we een diepgaand begrip ontwikkeld met betrekking tot het leven en de schoonmaakbehoeften van de consumenten. We scherpen dat fundamentele inzicht aan door huisomgevingen en schoonmaakgewoonten voortdurend te onderzoeken.

Lees meer