• banner

    KRACHTIG SCHOONMAKENIN HOEKEN EN LANGS PLINTEN

    Met de EdgeREACH technologie maakt u beter schoon langs plinten en in hoeken. De krachtige 18V batterij en de EdgeREACH technologie zorgen voor 30 minuten optimaal opzuigen van kruimels en stof, ook op lastig bereikbare plekken zoals in hoeken, langs plinten en randen.

MultiReach™ 25.2V

Superieure zuigkracht. Krachtig gemak.

Op zoek naar krachtig stofzuigen tot in alle hoeken en langs de randen? De nieuwe Multireach 25.2V biedt noodzakelijke kracht in een compact ontwerp. Een eenvoudig te gebruiken snoerloze steel stofzuiger met een afneembare hand stofzuiger. Met hoog vermogen en maximaal 30 minuten zuigtijd zijn kruimels en stof snel opgeruimd. De unieke ‘EdgeReach’ technologie zorgt ervoor dat ook langs
de plinten optimaal stof en vuil wordt opgezogen.
Uitgerust met alle mogelijke hulpstukken
voor meubilair en plafond.

25.2V Li-Ion batterij
Tot 40 minuten stofzuigen
Ultimate****
Zuigkracht regeling
2-weg inklapbaar handvat
2-weg inklapbaar handvat

Gebruiksgemak

De MultiReach™ 25.2V heeft de meest krachtige Li-Ion batterij op de markt, en biedt maximaal 40 minutes krachtig stofzuigen.
Met 'EdgeReach' technologie, een unieke functie; zuigen langs plinten, randen en in hoeken is met één druk op de knop binnen handbereik; alle zuigkracht wordt naar de zijkant verplaatst.
Een lichtgewicht snoerloze steel stofzuiger met een tweevoudig verstelbare steel en een afneembare handstofzuiger om eenvoudig vuil en stof op te zuigen.
Met de handstofzuiger is het nog makkelijker overal te stofzuigen.
Het bijgeleverde spleet hulpstuk met borstel komt in alle moeilijk bereikbare hoeken, en het 'high reach' verlengstuk zorgt ervoor dat ook bij het plafond stof gezogen kan worden.
Met het 'Fingertip' controle paneel is het mogelijk de zuigkracht aan te passen, de extra borstel te activeren, de 'EdgeReach' functie te activeren en de laad- en batterij status af te lezen.

Technische specificaties

Oppervlak Harde vloeren, tapijt, trappen, meubilair
Gewicht 2.63 kg
Batterij type 25.2 V Li-Ion
Oplaadtijd 4 uur
Oplaadstation Ja
Zak type Zakloos Cyclonic
Filters Wasbaar
Flexibele zuigmond Ja
Uitneembare handstofzuiger Ja
Inklapbaar handvat Ja - voor onder meubilair en opbergen
Verwijderbare borstel Ja - voor gebruiksgemak
Capaciteit 0.4 l

Aanbevolen

  • Pet Accessory Pack
  • Extended Reach Tool
  • Vacuum Filters
  • Stair & Upholstery Tool
Waar te koop »